Account-Based Marketing

Este ușor să generezi lead-uri calificate. În special cu ajutorul unei resurse dedicate care să te susțină în crearea unei comunicări valoroase și a unor relații bine fundamentate cu viitorii parteneri. Află cum îți poți optimiza strategiile de Marketing și Vânzări printr-un singur cont de LinkedIn.

Ce presupune ABM pe LinkedIn?

LinkedIn se află pe primul loc, în topul rețelelor sociale, în ceea ce privește generarea de lead-uri calificate. Și cum suntem experți în maximizat oportunități, îți asigurăm o bază considerabilă de prospecți ideali și mesajele potrivite cu care să îi convingi că ești cea mai bună alegere. Totodată, îți putem dezvolta profilul de LinkedIn prin conținut pliat pe nevoile audienței tale.

De ce să integrezi ABM în strategia de Vânzări?

84% dintre marketeri declară că au obținut o reputație mai bună, iar 74% relații mai puternice în urma adoptării ABM, așa cum arată ITSMA. Și compania ta se poate număra printre poveștile de succes.

Brand Awareness

Conturile active de LinkedIn au mai multă vizibilitate. Iar când investestești și în crearea unui profil pentru echipa de Vânzări, știi că îți maximizezi șansele de reușită.

Lead Generation

Cu strategia noastră de ABM pe LinkedIn, comunicarea cu prospecții are scopul de a genera relații de lungă durată. Identificăm nevoile specifice și le transmitem mesajele potrivite.

Lead Nurturing

Nu doar că te susținem în generarea de lead-uri calificate, dar ne asigurăm că rămâi partenerul lor preferat, mereu pregătit să ofere cele mai bune soluții.

Cum poate ABM să completeze celelalte eforturi de content marketing?

Conversia este de 6x mai probabilă atunci când audiența targetată este expusă la mesaje despre brand și despre achiziție, pe LinkedIn.

Content online

Comunicarea din online poate servi ca și dovadă a autorității tale în industrie și a expertizei în identificarea celor mai bune soluții pentru prospecții tăi. ABM se asigură că acest conținut ajunge la audiențele potrivite, pentru o mai mare eficiență în obținerea rezultatelor.

Podcast de brand

Podcast-ul de brand este o sursă puternică de conținut veșnic relevant și util pentru audiențele targetate. Prin podcast-uri răspunzi la întrebările prospecților tăi. ABM intervine pentru a redirecționa răspunsurile tale către prospecți și a le valorifica pe deplin în generarea de lead-uri calitative.

Revistă de brand

Prin conținutul autentic, orientat către soluții, revistele de brand adaugă valoare comunicării tale, îndepărtându-te de mesajele pur comerciale, superficiale. Strategia de ABM vine în completarea revistelor de brand prin mesajele oferite prospecților, ce susțin autenticitatea și sinceritatea brand-ului.

Cum începe o colaborare ABM de succes?

Obiectivele tale de business devin și obiectivele noastre.

Strategie

Tu ne împărtășești obiectivele, iar noi ne ocupăm de atingerea lor, prin implementarea unei proceduri proprii.

Resursă dedicată

Nevoile tale sunt misiunea noastră, de aceea vei lucra cu o singură persoană dedicată activității de generare de lead-uri.

Comunicare

Personalizăm și adăugăm valoare mesajelor tale către prospecți pentru a crea legături de încredere.

Eficiența ABM este susținută de statistici

Strategie & Organizare

87% dintre companiile B2B implicate în ABM spun că ROI este mai mare decât în cazul altor tipuri de marketing.
Și compania ta se poate bucura de o campanie de ABM pe LinkedIn cu ajutorul nostru.

Comunicare personalizată

66% dintre cumpărătorii B2B așteaptă de la companiile vânzătoare o experiență personalizată conform nevoilor acestora.
Noi acordăm atenție fiecărui potențial client și comunicăm în funcție de nevoile lui.

Networking

84% dintre marketeri declară că au obținut o reputație mai bună, iar 74% relații mai puternice în urma adoptării ABM.
Te ajutăm să îți crești rețeaua de contacte pe LinkedIn, să faci networking cu potențiali clienți sau parteneri.

Lead Nurturing

Tehnicile de lead nurturing produc, în medie, o creștere de 20% a oportunităților de vânzări versus tehnicile tradiționale.
Te putem ajuta cu realizare unor campanii de lead nurturing care să-ți aducă noi oportunități.

Echipele puternice transformă strategii în povești de succes

Rezultatele clienților noștri sunt cel mai puternic indicator al pasiunii care definește fiecare activitate a DMBC. De aceea, ne bucurăm atunci când eforturile noastre sunt recunoscute.

În acest episod, am dat glas poveștii clientului nostru, Eltex Recycling, pentru care strategia de Account-Based Marketing a devenit pilon esențial în atingerea obiectivelor de Vânzări.